Title Image

Training & Coaching

TRAINING

Veel mensen vinden het spannend om te presenteren. Of het nu gaat om een sollicitatiegesprek, het presenteren van een dienst of het pitchen van een product, je staat even in de schijnwerpers en dat maakt je kwetsbaar. Hoe ga je daarmee om? Hoe blijf je jezelf?

Bij de presentatietrainingen van In Strength ga je daarmee aan de slag.

Je leert hoe je een goede presentatie opzet en hoe je die vervolgens beeldend en boeiend kan maken. Daarna ga je de vaardigheden ontwikkelen om natuurlijk te presenteren en je eigen verhaal te vertellen.

In de presentatietrainingen gebruikt Boaz Lugten elementen van gebarentaal die ervoor zorgen dat je jezelf en je boodschap beeldender zult presenteren en krachtiger zal kunnen communiceren.  Hieronder vind je het aanbod. Benieuwd welke training bij je past? Neem contact op voor advies op maat.

1-op-1 COACHING

Spreek jij regelmatig voor groepen mensen? En vind je dat spannend? Weet je niet goed hoe je dat aanpakt?

Of heb je het gevoel dat jouw presentatietalent nog verder ontwikkeld kan worden? Wil je het beste uit jezelf halen? Dan ben je op zoek naar een presentatiecoach. Iemand die samen met jou je presentatievaardigheden gaat bekijken en ontdekt hoe jouw talenten nog beter ingezet kunnen worden. Onmisbaar voor zakelijk succes en een verrijking voor het dagelijks leven.

Beeldend spreken

De kracht van visueel denken!

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wil jij dat je publiek aan je lippen hangt? Leer dan hoe je de verbeeldingskracht kan oproepen. Zelfs een technisch verhaal of  harde data kan omgezet worden in beelden die aansluiting vinden bij de doelgroep. In deze training leer je hoe je visueel kunt denken en hoe je een juist gebruik kan maken van visuele hulpmiddelen. Je boodschap wordt hierdoor krachtiger, boeiender en zal langer blijven hangen.

Workshop Storytelling

Vertel je verhaal!

 

Verhalen vertellen is de manier om ideeën en visies door te geven. Wil jij je publiek  inspireren? Je hebt de verhalen in je om dat te doen. Hoe vertel je die verhalen? Hoe zet je ze in zodat ze je boodschap ondersteunen en versterken? Tijdens deze training leer je hoe je de verhalen kunt vinden, eigen kunt maken en vertellen.

Coaching

Daag jezelf uit!

 

Vind je presenteren spannend? Wil je graag natuurlijker en met meer zelfvertrouwen spreken? Of gaat presenteren je al goed af, maar daag je jezelf graag uit om je presentatievaardigheden op een hoger plan te brengen? Dan is een coachingsessie een aanrader. Een op een ga je kijken waar jouw talenten liggen en hoe je die verder kan inzetten. Het niveau van je presentaties gaat omhoog, je vindt aansluiting bij je publiek en de voldoening neemt toe.

Mimiek en Gebaren

Handen uit je zakken!

 

Veel gehoorde feedback voor mensen die het spannend vinden om zichzelf te presenteren is ‘handen uit je zakken’. Maar waar laat je je handen dan? Hoe kan je gebaren gebruiken om je boodschap kracht bij te zetten? Welke mimiek kan ik inzetten om op een natuurlijke manier mijn publiek te boeien? Tijdens deze training ga je lessen leren uit een prachtige visuele taal, gebarentaal. Je gaat ervaren dat een juist gebruik van gebaren en mimiek je boodschap verlevendigt, interessanter maakt om naar te kijken en beter onthouden zal worden.

Leren Presenteren

Opbouw en structuur!

 

De basis van elke goede presentatie is opbouw en structuur. Hoe pak je dat aan? Welk raamwerk past bij jouw presentatie? Tijdens deze training ga je hiermee aan de slag. Een heldere opbouw en structuur stelt je in staat natuurlijk te presenteren. Je ziet dat je boodschap goed door je publiek ontvangen wordt,  waardoor je zelfvertrouwen groeit.