Title Image

Training

TRAINING

Veel mensen vinden het spannend om te presenteren. Of het nu gaat om een sollicitatiegesprek, het presenteren van een dienst of het pitchen van een product, je staat even in de schijnwerpers en dat maakt je kwetsbaar. Hoe ga je daarmee om? Hoe blijf je jezelf?

 

In de presentatietrainingen gebruikt Boaz Lugten elementen van gebarentaal die ervoor zorgen dat je jezelf en je boodschap beeldender zult presenteren en krachtiger zal kunnen communiceren.  

 

Je leert hoe je een goede presentatie opzet en hoe je die vervolgens beeldend en boeiend kan maken. Daarna ga je de vaardigheden ontwikkelen om natuurlijk te presenteren en je eigen verhaal te vertellen.

Beeldend Presenteren

De kracht van visueel denken!

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wil jij dat je publiek aan je lippen hangt? Leer dan hoe je de verbeeldingskracht kan oproepen. Zelfs een technisch verhaal of  harde data kan omgezet worden in beelden die aansluiting vinden bij de doelgroep. In deze training leer je hoe je visueel kunt denken en hoe je een juist gebruik kan maken van visuele hulpmiddelen. Je boodschap wordt hierdoor krachtiger, boeiender en zal langer blijven hangen.

Presenteren voor Camera

Ontspannen op beeld

 

Presenteren voor camera is een vak apart. Je hebt immers geen live publiek. Hoe zorg je er toch voor dat je geloofwaardig overkomt? Hoe voelen de kijkers zich betrokken bij jouw verhaal? Dit leer je tijdens de training Presentere voor Camera.

Pitchen met Pecha Kutcha

20×20 is de formule

 

Wil je leren hoe je kernachtig en beeldend kunt presenteren? Pecha Kucha helpt je daarbij. Ontstaan in Japan en inmiddels ook een populaire manier van presenteren in Nederland. Met 20 beelden die 20 seconden in beeld komen, zorg je voor een kernachtig betoog. Geen randzaken, recht naar de kern.