Title Image

Training

TRAINING

Veel mensen vinden het spannend om te presenteren. Of het nu gaat om een sollicitatiegesprek, het presenteren van een dienst of het pitchen van een product, je staat even in de schijnwerpers en dat maakt je kwetsbaar. Hoe ga je daarmee om? Hoe blijf je jezelf?

 

Je leert hoe je een goede presentatie opzet en hoe je die vervolgens beeldend en boeiend kan maken. Daarna ga je de vaardigheden ontwikkelen om natuurlijk te presenteren en je eigen verhaal te vertellen.

Presenteren bij verandering

De neuzen dezelfde kant op

 

Verandering is de enige constante. Deze uitspraak las ik onlangs in een boek. Bedrijven organisaties zijn constant bezig met verandering, transities. Verandermanagement is  booming. Deze training is bedoeld voor (hr)-managers, teamleiders en ander professionals die tijdens transities helder, beeldend en authentiek willen presenteren.

Purpose Storytelling

Wat is jouw verhaal?

 

Al eeuwenlang worden verhalen gebruikt ideeen vorm te geven. In de training Purpose Storytellingn leer je doelgericht verhalen te vinden die meerwaarde hebben voor jou en je organisatie. Een heldere 3-stappenplan helpt je hierbij. Ook leer je hoe je inspirerend kunt spreken.

Beeldend Presenteren

De kracht van visueel denken!

 

Training in de maak

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wil jij dat je publiek aan je lippen hangt? Leer dan hoe je de verbeeldingskracht kan oproepen. Zelfs een technisch verhaal of  harde data kan omgezet worden in beelden die aansluiting vinden bij de doelgroep. In deze training leer je hoe je visueel kunt denken en hoe je een juist gebruik kan maken van visuele hulpmiddelen. Je boodschap wordt hierdoor krachtiger, boeiender en zal langer blijven hangen.

Presenteren voor Camera

Ontspannen op beeld

 

Training in de maak

 

Presenteren voor camera is een vak apart. Je hebt immers geen live publiek. Hoe zorg je er toch voor dat je geloofwaardig overkomt? Hoe voelen de kijkers zich betrokken bij jouw verhaal? Dit leer je tijdens de training Presenteren voor Camera.