Title Image

Over Boaz

Ik ben ondernemer en presentatiecoach. Als ondernemer ben ik ervan overtuigd dat goede presentatievaardigheden je helpen doelen te bereiken.  Een goede presentatie is helder en beeldend, maakt verbinding met je publiek en zal worden onthouden. Essentieel voor ondernemers, werkgevers en werknemers, en eigenlijk voor iedereen die zichzelf moet presenteren. Hoewel we de hele dag door bezig zijn met onszelf presenteren en contact maken met anderen, wordt presenteren toch vaak als spannend ervaren. In mijn trainingen en tijdens mijn coachingssessies gaan we aan de slag met praktische tips zodat je zelfvertrouwen in het presenteren gaat groeien. Je zal ervaren dat beeldend presenteren een verrijking is!

Ik vind het geweldig om mijn eigen enthousiasme over beeldend presenteren aan anderen over te brengen. Sinds een aantal jaar geef ik op maat gemaakte trainingen aan diverse groepen. Ook geef ik individuele coachingssessies. Als je een training bij mij volgt zal je merken dat er regelmatig lessen worden verwerkt die we kunnen leren van een prachtige visuele taal; de gebarentaal. Ik heb gebarentaal geleerd om te kunnen communiceren met dove vrienden. Ik ben enorm geraakt door de prachtige manieren die deze taal in zich heeft om onderwerpen beeldend en boeiend te maken. Toen ik dat zag dacht ik: “Wow die principes moet ik ook gaan gebruiken in het Nederlands. Dat gaat mijn presentaties veel beeldender maken!” Ik geef die kennis graag door aan anderen die ook graag beeldender en boeiender willen presenteren.

 

 

“WOW”, DACHT IK, “DEZE PRINCIPES MOET IK OOK GAAN GEBRUIKEN IN HET NEDERLANDS !

 

Wil jij ook effectiever en beeldender gaan presenteren? Vind je het een uitdaging om een heldere opbouw en structuur neer te zetten voor je presentatie? Vind je het spannend om voor grote groepen overtuigend over te komen? Benader me  dan gerust voor een training of coachingsessie. Als je nu het contactformulier invult, neem ik binnen 24 uur contact met je op.