Title Image

Over Boaz

Over Boaz Lugten

Leuk dat je op mijn website bent! Als presentatiecoach presenteer ik mezelf natuurlijk graag. 

 

Ik ben Boaz Lugten. Opgegroeid in mijn Indonesische familie van verhalenvertellers. Als mijn opa een verhaal vertelde, zette hij een pruik op en bracht het verhaal met geluiden, geuren en kleuren. Ik was geboeid van begin tot eind en meteen verkocht en verknocht aan presenteren. Waar mijn klasgenoten op de basisschool huiverden voor hun spreekbeurt, daar stond ik te springen om ‘m te geven. 

 

Nu ben ik meer dan 20 jaar, 10 jaar ondernemerschap, duizenden presentaties en lezingen verder. Ik ken de blijvende kracht van een verhaal als je het goed overbrengt. En dat verhaal hoeft echt geen roman te zijn. Ook de jaarcijfers of een afdelingsoverleg kun je boeiend maken. Maar in de praktijk zie ik nog te veel boodschappen verloren gaan. Door gebrek aan structuur, een te gekunsteld praatje of te weinig emotie. Ondanks de vele manieren waarop je geautomatiseerd of niet je boodschap kunt delen, is en blijft het presenteren van jouw ideeën mensenwerk.

 

Mijn missie is om jou te helpen beter te presenteren, zodat jij ook de jouw boodschap beeldend overbrengt. Met je eigen kracht.

 

Zo ziet een training of coachingsessie eruit

In mijn training of coaching ga je veel zelf doen. Je gaat je eigen presentatietalent vinden, want het zit er al. Ik ga het laagje dat eroverheen zit, samen met jou weghalen. Zo leer je geen trucjes die je snel vergeet, maar blijf je dicht bij wie je al bent. 

 

Andere deelnemers vinden mij ontwapenend, ze voelen zich snel op hun gemak. 

Jij bent er om wat van mij te leren, dus ik analyseer en adviseer kritisch. Maar altijd in een ontspannen sfeer met alle ruimte voor gezelligheid, een lach en een lolletje. 

De kracht van Boaz

  • Gecertificeerd presentatiecoach

  • Meer dan 20 jaar ervaring in openbaar spreken

  • Grote affiniteit met gebarentaal, een beeldende taal

  • Lid van Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA)

Presenteer jezelf aan mij

Wekelijks spreek ik voor grote groepen. En elke keer weer geniet ik van de waardering, de blijheid en de verbinding met mijn publiek. Dat gun ik jou ook. Presenteer jij jezelf binnenkort aan mij?

Let’s connect

Als je het contactformulier invult, neem ik graag contact met je op.

 

Contactformulier Bedankt kennismaking
Bezig met versturen